O nama

TOP-SERVIS:

Servis namjenjen prvenstveno našim građanima koji žive i rade izvan domovine ali i svima onima kojima je vrijeme dragocjeno i žele prepustiti svoje obaveze timu stručnjaka.

Sve ostale informacije možete naći u podrubrikama. 

 

SwissBiH:

Mi smo internacionalna kompanija (od 2001. u Švicarskoj i 2017. na našim prostorima), koja je uvezala stručnjake iz raznih oblasti poslovanja.

Svi naši uposleni, kao i partneri koje imamo pod ugovorom, imaju dugogodišnje internacionalno radno iskustvo (preko 10 godina). Većina pored maternjeg poznaje još jedan strani jezik i veoma dobro poznaje situaciju na tržištu cijelog svijeta, sa naglaskom na zemlje regije, Evrope ali i Amerike i Bliskog Istoka.

Ono što želimo postići jeste uvezivanje poslovnih partnera / kompanija u cijelom svijetu, pomoći investitorima ulazak na naša tržišta i tržišta zemalja regije, dati mogućnosti domaćim firmama da svoje proizvode i usluge plasiranju na svjetsko tržište. Za sve ovo su potrebni profesionalnost i znanje koje je naš tim stekao dugogodišnjim radom u internacionalnim kompanijama.

Za strane investitore u zemljama regije nudimo uslugu od „A do Ž“, što podrazumijeva sve marketinške aktivnosti poput izrade ideja, istraživanja tržišta itd. pa sve do administracije / HR i sličnih poslova poput zapošljavanja kadra, registracije i rukovođenja kompanijom. Više možete pročitati u našim podrubrikama, a ako imate dodatnih pitanja ili želite neobavezan informativni razgovor, javite nam se putem e-maila / društvenih mreža ili „live chat-a“. Garantujemo odgovor na vaš upit najkasnije u roku od 8 sati.

UKRATKO:

SwissBiH je consulting / savjetodavna firma, sastavljena od stručnjaka koji posjeduju višegodišnje iskustvo u poslovanju na Zapadu (većina nas se školovala i poslovala na zapadu) a trenutno su uspješni menadžeri u kompanijama zemalja Regiona (BiH / HR / SRB / MK).

Radujemo se novim izazovima,

Dobro došli kući

    kako pristupiti obuci?

    Prije nego se odlučite za kurs, potrebno je da nas kontaktirate radi upoznavanja sa kursem, kao i da prođete prvi besplatni čas!

    Popunite obrazac sa porukom ukoliko ste zainteresirani za naše kurseve!